2016. szeptember 7., szerda

RANDIK: Vakrandi

Már közel egy éve nem volt pasim. A barátnőm mindig rám akarta sózni az egyik ismerősét, akinek megmutatták a fotóimat meg meséltek rólam és érdeklődött irántam. Egyik este unatkoztam és gondoltam, miért ne. Megbeszéltünk egy vakrandit. Nekem fogalmam sem volt, hogy hogyan néz ki, de sok szépet és jót hallottam róla. Értem jött. Amikor megláttam tudtam, hogy ez nem lesz hosszútávú, de azért adjunk egy esélyt neki. Beszálltunk a kocsiba és érdeklődtem:

- Merre megyünk?

Csak mosolygott és azt mondta:

- Remélem hoztál útlevelet, mert átmegyünk Ausztriába vacsizni.

Kicsit meglepődtem,kissé gizdának is tartottam, de tény, hogy eddig semelyik randimon nem mentem Ausztriába vacsizni.

Ahogy kocsikáztunk beszélgettünk, nevetgéltünk egész jól sikerült a kifelé menet. Megkajáltunk, sétáltunk egy picit, majd jöttünk vissza Magyarországra. De ekkor jött a döbbenet:

- Visszafelé berakok egy kis zenét! Szeretni fogod!

Én azt hittem egy kis pop vagy chill zene lesz, erre berakott egy olyan darkmetál zenét, jól felhangosítva, hogy majdnem kiugrottam a székből ilyedtemben. De ő csak nyomta a hangerőt és ezzel együtt a gázt. Megpróbáltam néha valamilyen kommunikációt kezdeményezni, de meg sem hallotta az ordító zenétől. Végre haza érkeztünk...kiszálltam a kocsiból és megköszöntem az utat. Utána még hívogatott, de mindig leráztam valamilyen szöveggel. Hát nem lettem nagy híve a darkmetálnak és vakrandiknak sem!

via GIPHY
A zenei ízlés fontos egy kapcsolatban?
Lány vagyok: Igen, mi ugyanazt a zenét szeretjük!
Lány vagyok: Igen, csak ne üvöltesse.
Lány vagyok: Szakítottam már a zene miatt.
Lány vagyok: Nem, mi teljesen más zenét szeretünk.
Do Riddles